New Year Fun Walk 2019

2/15/2019 04:20:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Acara penutup bagi bulan Januari 2019 kali ini merupakan aktiviti santai saja. Mulanya macam tak mau nak join, tapi bila ada kawan yang join, makanya gagahkan diri untuk join. Dapat jugak jumpa kawan-kawan kan.

Maaf laa agak terlambat nak update, yelah kemalasan ntah tahap apa nak upload gambar. Nak taip cerita cepat jer. Hehehe.

Bergambar bersama kawan baru dan lama

Memandangkan acara akan bermula jam 7.30 pagi, makanya sempat laa untuk solat dulu di rumah. Lagipun event tu di diadakan di Taman Kerapu berhampiran Mak Mandin, Butterworth saja.



Kali ini memang Eyda ada juga jogging sikit-sikit tapi lebih kepada berjalan. Nama event pun walk kan. Kena laa berjalan, tak gitu.


Dah sampai tu, cara berposing dan selfie jelah kan. Gigih berposing kat sini sana dengan macam-macam posing.

Cari banner yang tak ramai orang
Dalam dok selfie bagai, ternampak junior sekolah dulu, Zurie dan suaminya. Sempat laa bergambar bersama.

Zurie dan suaminya Paly
Ni laa pembakar semangat Eyda dan seorang yang aktif berlari sini sana. Selalu workout, kalau ada yang mengenali Deana ni, dulu badannya berisi. Sekarang nampak berbeza sangat hasil berlari.

Deana
Jom tengok lagi hasil gambar kami sebelum masing-masing balik ke rumah masing-masing. Saja nak membanyakkan gambar sendiri ja kan.



Cantik kan medal New Year Fun Walk 2019 nih.

Medal
Hasil catatan Runkeeper hasil berjalan bukan melenggang nih. Okay laa kan, nama pun berjalan bukan berlari.


Tamatlah sudah acara yang Eyda sertai sepanjang bulan Januari. Untuk bulan Februari Eyda hanya daftar aktiviti Virtual Run. Nanti Eyda kongsikan aktiviti Eyda tu.


You Might Also Like

2 comments

  1. Replies
    1. Kena rajin laa ZF, BMI dah normal. Kena maintain laa sekarang ni. Sebelum ni underweight.

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti