Unity Run 2018 Seberang Jaya

3/06/2018 03:39:00 PM


Berita baik buat penduduk sekitar Seberang Jaya yang ingin menjalani gaya hidup sihat. Apa kata anda mendaftar dalam larian Unity Run 2018 Seberang Jaya ini.



UNITY RUN 2018 SEBERANG JAYA



Tarikh : 1 April 2018 (Ahad)
Tempat : Sunway Carnival Mall

Masa : 7 pagi
Jarak : 5 km
Bayaran : RM30

PENDAFTARAN : https://www.ticket2u.com.my/event/10706/unity-run-2018


Tarikh Tutup Pendaftaran pada 28 Mac 2018 jam 11.59 malam

FACEBOOK : http://www.facebook.com/unity.run.seberang.jaya.2018

INSTAGRAM : http://www.instagram.com/unityrunseberangjaya2018


Race Kits Collection

DateTimeVenue
30 March 2018 Friday12 pm - 9 pmSunway Carnival Mall, Seberang Jaya
31 March 2018 Saturday12 pm - 9 pmSunway Carnival Mall, Seberang Jaya

MEDAL


BAJU




SAIZ BAJU

LALUAN LARIAN





You Might Also Like

14 comments

  1. Bestnyaa. Tapi takde kat Penang sekarang ๐Ÿ˜ข
    Jangan lupa join ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best, sama laa tak ada kat penang jugak..

      Delete
  2. Lawalah medal dia kak.. Good luck tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lawa Shahida.. tapi malangnya akak tak ada kat sini..

      Delete
  3. Cantiknya baju tu. Heheee
    Tapi jauh nau nak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan, tapi malangnya tak dapat join..

      Delete
  4. Replies
    1. klik ja link pendaftaran kat atas atau klu page tu masalah boleh guna link https://www.ticket2u.com.my/event/10706/unity-run-2018 nih.. semoga membantu untuk mendaftar..

      Delete
  5. aida sgt suka program camni.
    but now sgt susah nak join :(
    lama sgt tak join tau, eyda...
    one of sebab nyer, body lom sgt fit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. join laa Aida, klu tak mau cuba lari kat taman dan apply Virtual Run.. ada medal yang ditawarkan untuk jarak yang tertentu.. Yang tu sesuai bagi yang tak ada masa nak join..

      Sedikit sebanyak dengan cara ni boleh fit kan badan kita..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti