Birthday Giveaway By Farahana Ramlan

2/11/2015 10:28:00 AM


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://farahanaramlan.blogspot.com/2015/02/birthday-giveaway-by-farahana-ramlan.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Happy birthday Farahana yang ke-18.. Semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, jadilah anak yang solehah, taat pada ibu bapa dan agama serta berjaya di dunia dan akhirat, kejarlah cita-citamu sehingga berjaya, semoga segala impian menjadi kenyataan, semoga hidupmu sentiasa ceria dan bahagia hendakNya..


Pemenang akan diumumkan pada 15 Feb sempena hari jadi Farahana Ramlan yang ke-18..





You Might Also Like

22 comments

  1. All the best, Eyda. Muda remaja lagi si Farahana ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, muda remaja lagi.. bukan macam kita dah masuk 3 series.. huhuhu..

      Delete
    2. Hihihi betul tu...takpe, kita jiwa masih remaja ;)

      Delete
  2. gud luck gud luck hehehe.. adus.. nak simpan GA untuk ahad xleh le nak abes da segmen ni..

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya ya..wana pun join ga ni juga :)

    ReplyDelete
  4. Xleh nK join laptop problem... on9 guna hp susah sikit nak bw ni

    ReplyDelete
  5. gud luck eyda
    tak sempat nak join ni

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama :D
    jemput join yaa
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  7. :D
    bday girl.. hepy bday. :D
    Dapat tak kak eyda.. hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti